Din flyttfirma i Örebro

Om Örebro Flyttningsbyrå

Örebro Flyttningsbyrå AB är flyttfirman som hjälper Er att utföra flyttjänster och flyttstädningar, både åt privat- och företagskunder. Flyttuppdragen kör vi med egna ekipage både i Sverige samt övriga Europa. Vi utför även importer samt exporter av så kallade översjöflyttningar där vi lastar samt lossar i sjöcontainers. Vi erbjuder också lagring av flyttsaker i vårt magasin där vi har anpassade träcontainers. Örebro Flyttningsbyrå AB är en flyttfirma som vill vara med och utveckla flyttbranschen. Detta är ett kontinuerligt arbete med framförallt våra samarbetspartners Alfa Quality Moving samt SMF (Sveriges Möbeltransportörers Förbund) och deras medlemmar. Arbetsuppgifterna ställer höga kompetenskrav och god hälsa på företagets personal.

Erfarenhet

Företaget har utfört flyttjänster i sedan 1990 år och personalens erfarenhet inom flyttverksamhet varierar. Vi har en bra blandning av erfaren samt yngre personal. De mest erfarna medarbetarna har utfört flyttjänster i dryga 30 år.

Teknisk kapacitet

Företaget tillhandahåller flyttmateriel såsom flyttlådor, klädlådor, packpapper, sängpåsar, wellpapp, märketiketter, sträckfilm, tejp, snöre m.m. Uppvärmt magasin i Örebro på ca 1700 m³ som är larmat och TV-bevakat. Utrustning för flyttverksamhet till exempel kärror/pirror, bärselar, verktyg, vagnar, tunghanteringsutrustning m.m. Vår fordonspark består av några ekipage (bil och släp) samt olika singelbilar med varierade lastningskapacitet. Flera av våra fordon är så kallade containerbilar. Teknisk utrustning alkolås, positioneringssystem, backkamera m.m. är en viktig del vid nyanskaffning av fordon.